Vlinder events

eventstyling

  • Opdrachtgever: Vlinder events, Arnhem
  • Aanleiding: Ontwikkeling nieuw muzikaal concept
  • Opdracht: Kleurrijke en uitbundige aankleding
  • Soort aanbod: eventstyling

Vlinderen, vlinderde, heeft gevlinderd!

Waar denk je aan bij het werkwoord vlinderen? Misschien denk jij aan het glad maken van een pas gestorte betonnen vloer? Of denk jij bij vlinderen aan: ongericht, zorgeloos en zonder plan door het leven gaan.

Deze laatste betekenis fladderde bij DJ BO door het hoofd terwijl ze nadacht over een nieuw idee waarbij ze haar liefde voor muziek graag wil delen met haar vrienden en het grotere publiek. Na een tijdje fladderen ontstond een concept dat ze Vlinder doopte.

Styling met een verrassingseffect

Op haar website staat het volgende: ‘Vlinder is een concept ontstaan uit vriendschap en liefde voor muziek. Het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, waar je zorgeloos kan feesten en iedere keer weer opnieuw wordt verrast. Het is ons doel een vrolijke en energieke sfeer te creëren, elke avond weer! Met onze DJ’s creëren we een unieke mix van verschillende genres……Vlinder is gevestigd in Arnhem en onderscheidt zich binnen de scene door de kleurrijke en uitbundige aankleding’.

Kijk, en daar komt Twin Engine om de hoek kijken! Kleurrijke en uitbundige aankleding, laat dat maar aan ons over.

Maximale feest beleving

Voor de handliggend zijn de vlinders, van nature kleurrijk en onmisbaar voor dit concept. De fluorescerende vlinders, gecombineerd met veel kersenbloesem, laten zich van hun beste kant zien wanneer er met blacklight op geschenen wordt. Voeg daar een spetterende lichtshow aan toe en kleurrijk en uitbundig is een feit!

Binnenkort ook een bijzonder evenement? Vraag onze hulp en we tillen het samen met jou naar een hoger level!

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568