TwinPartyBox

Wil je jou feestje de juiste sfeer en uitstraling geven voor slechtst €67?

TwinPartyBox

Speciaal voor mensen die wel zin hebben in een feest maar voor wie het niet zo groot hoeft te zijn hebben we de TwinPartyBox ontwikkeld. Een pakket waarmee je er zelf voor kunt zorgen dat de feestlocatie er top uit zal zien.

Deze TwinPartyBox kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een tuinfeest, een verjaardag, een jubileum of een buurt bbq!! Je koopt de box met decoratie en tips en kunt er zelf mee aan de slag!

Maar wat zit er nou in?

De TwinPartyBox bieden we aan in 3 thema’s, te weten Ibiza, Beach en Dutch. Wil je een ander thema dan kan dat natuurlijk ook, op aanvraag.

Ongeacht welk thema zit er het volgende in de box:
⁃ Hangende versiering voor aan een boom of parasol
⁃ Een mooie vlaggetjes slinger
⁃ Lampionnen
⁃ Balonnen met een led-lampje
⁃ Leuke potjes voor (waxine) lichtjes plus (waxine) lichtjes
⁃ Een handleiding met foto’s en tips van de twins
⁃ En een flinke dosis feestplezier!!!

Bestel jouw TwinPartyBox nu hier!

Omdat dit voor ons een heel nieuw concept is zijn er op dit moment nog geen foto’s beschikbaar van de boxen. We gaan hier zo snel mogelijk voor zorgen. Mocht je voor die tijd benieuwd zijn hoe het eruit ziet neem dan even contact op.

Wil je toch dat we je helpen met de decoratie, dan kan dat natuurlijk ook. Of wil je een uitgebreider pakket. Geen probleem. Neem dan ook contact op en dan maken we een afspraak.

De prijs van dit basis pakket is €67 exclusief btw en verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland bedragen €15 incl btw.

Twin Engine is voor Papendal een fijne partner voor decoratie, aankleding en visuals. Creatief, betrouwbaar en flexibel. Helga en Mirjam denken mee en doen wat ze beloven. Zelfs wanneer situaties bijzonder zijn en vragen om een groot aanpassingsvermogen.
Vanuit mijn werk bij Europarcs heb ik samen met twin engine gewerkt. Zowel met Mirjam als haar zus Helga. Denk hierbij aan het verzorgen van openingsfeesten van nieuwe parken en faciliteiten of open dagen. Hierbij gebruiken ze veel creativiteit, veel energie en een goede dosis humor. Ook bedenken ze veel praktische oplossingen en kijken ze goed naar het beschikbare budget. Ten slotte wordt je volledig ontzorgd
Giel Hendrikx
Facilitair Manager at Europarcs