RTV Drenthe

seizoenstyling

  • Opdrachtgever: RTV Drenthe, Assen
  • Aanleiding: Kerst
  • Opdracht: In de kerstsfeer brengen van de studio’s, het atrium, de receptie en de kantoren van de redactie, daarbij rekening houden met de bedrijfskleuren
  • Soort aanbod: seizoensstyling

Seizoenstyling in beeld

Met onze armen boven ons hoofd hangen we een decoratie op terwijl we samen dezelfde trap gebruiken. Een paar minuten later worden we op onze vingers getikt door een luisteraar/kijker. We waren even vergeten dat we vol in beeld stonden tijdens een live-uitzending van RTV Drenthe die ook online in beeld gevolgd werd. Oeps!

Kerstsfeer in tv-studio!

Bij RTV Drenthe verzorgen we jaarlijks de kerstdecoratie voor de studio’s en het kantoor van de redactie. Begin december plannen we een aantal dagen in en maken er een feestelijke kersttijd van. De decoratie is natuurlijk niet standaard. Als we klaar zijn spat de kerstsfeer      via je scherm de huiskamer binnen.

Voor én achter de schermen

Een leuk en uitdagend aspect is dat we met onze styling niet alleen rekening houden met hoe alles er visueel uitziet, maar ook hoe het online overkomt. Ons werk is zichtbaar voor iedereen. Zo pakken wij onze few minutes of fame! 

Laat ons ook jouw seizoen stylen zodat je bedrijf het hele jaar door aantrekkelijk en afwisselend blijft voor je publiek.

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568