Rollepaal en Schäfer

eventorganisatie

 • Opdrachtgever: Rollepaal, Dedemsvaart
 • Aanleiding: Personeelsfeest
 • Opdracht: Een gezellig feest met BBQ en drankjes
 • Aantal personen: 100
 • Locatie: Deels in de bedrijfshal, deels buiten
 • Soort aanbod: eventorganisatie, eventstyling

Styling een vrouwending??

We zitten aan tafel met het feestcomité van Rollepaal in Dedemsvaart en bespreken wat hun wensen zijn voor het personeelsfeest dat op stapel staat.

We gaan uit van 100 personen, voornamelijk mannen, die wel van een lekker stuk vlees en een biertje houden. Ze willen vooral dat we ervoor zorgen dat deze mannen krijgen wat ze willen. Hoe het feest aangekleed moet worden? Ach, wat tafels en stoelen, ze moeten wel kunnen zitten natuurlijk! Het zijn mannen hè, die maakt het niet zoveel uit hoe het eruit ziet.

Bedrijfsfeest of foodtruck festival?

Stiekem hebben we in ons voorstel toch ook onze styling verweven omdat wij denken dat styling onmisbaar en niet alleen een vrouwending is. We maken er een gezellige boel van met een leuke foodtruck met BBQ en handgemaakte friet, die met gemak de eetlust van de mannen kan bijhouden.

Complete drankvoorziening

Ook is er een plaatselijke microbrouwerij en een barista  die vanuit zijn piaggio heerlijke koffie en thee serveert. Een gezellige bar met leuk personeel staat garant voor de verstrekking van wijn en frisdrank. Deels in de bedrijfshal en deels buiten staan uitnodigende zitjes en biertafels verspreid over het terrein op vintage tapijten omringd door zomerse planten.

Sfeer ook voor mannen belangrijk

Na afloop kregen we complimenten en moesten ze toegeven dat het toch wel heel erg leuk was dat het er allemaal zo gelikt uitzag.  We did not want to say we said so, but we said so 😉.

 • Opdrachtgever: Schäfer, Oosterhout
 • Aanleiding: Opening nieuw bedrijfspand
 • Opdracht: Een gezellig feest met BBQ en drankjes
 • Aantal personen:160
 • Locatie: Deels in de bedrijfshal, deels buiten
 • Soort aanbod: eventorganisatie, eventstyling

Wat een sfeertje, dat willen wij ook!

Hoe leuk is het wanneer we een opdracht krijgen omdat we zijn aanbevolen door een opdrachtgever. Bij Rollepaal was dat het geval en ook bij Schäfer in Oosterhout mochten we het evenement rond de opening van hun nieuwe bedrijfspand verzorgen door een aanbeveling van een tevreden klant.

Zij vonden de opzet bij Rollepaal zo leuk, dat we dat als uitgangspunt hebben genomen.

Verwen je gasten met een droomevent

Echter dit keer ging het om een heel dagprogramma voor 160 gasten met ontvangst met zoete lekkernijen, lunch verzorgd door de foodtrucks, een tombola, de officiële opening met openingsact en toost met bubbels en als afsluiter een borrel met hartige hapjes en stemmige muziek.

Het nieuwe pand was rijk gedecoreerd met verse bloemen in de bedrijfskleuren.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest

Vanaf ontvangst tot aan het opruimen naderhand hebben wij alles geregeld voor Schäfer om deze dag onvergetelijk te maken. Dat hebben we gedaan met veel passie en plezier.

Zelfde concept maar dan anders?

Elk concept kan worden aangevuld met jouw extra wensen. Wil jij ook in de watten gelegd worden net als Rollepaal en Schäfer? We doen dat ook graag voor jou!

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568