Sterrengala Vreedenhoff

Project: Sterrengala Vreedenhoff
Aantal gasten: 175
Locatie: zaal in eigen bedrijfspand
Opdrachtgever: Woon- en zorgcentrum Vreedenhoff, Arnhem
Aanleiding: eindejaarsviering en verlengen HKZ
Doelgroep: Personeel van Vreedenhoff

Korte omschrijving:
In een vergaderruimte was een beauty salon ingericht, waar de gasten zich voorafgaand aan het feest konden laten opmaken en hun haren konden laten doen. Ook konden zij hier sieraden en accessoires uitzoeken om hun outfit compleet te maken.

Bij aanvang van het feest lag de rode loper klaar, waar zij welkom werden geheten door Krasnapolsky gastheren, nadat hun handen via een kopieerapparaat werden vereeuwigd voor de walk of fame. Paparazzi fotografen zorgden ervoor dat alles werd vastgelegd op de gevoelige plaat.

Voor deze gelegenheid was de zaal waar normaal gesproken de activiteiten worden georganiseerd voor de bewoners, omgebouwd tot sfeervolle feestzaal, met led verlichte loungebanken en statafels, schitterende stijlvolle zitjes en een heel arsenaal aan licht en geluid.

Het eten werd gedurende de avond uitgeserveerd op kleine bordjes en heerlijke cocktails werden verzorgd door showshakers.

Er was een heuse Oscar uitreiking, waarbij diverse genomineerden de catwalk betraden. Een echte verrassing was het optreden van Robbie Williams. Weliswaar de look al like, maar bijna niet van echt te onderscheiden.

Bekijk ook onze andere projecten: