Over ons

Twin Engine: hét full service styling- en eventbureau

De twee motoren achter Twin Engine zijn wij: Mirjam en Helga van Ewijk. Als tweeling zijn wij niet 2 maar wel 4 handen op 1 buik! Met ieder onze eigen expertise en jarenlange ervaring in de evenementenbranche en eventstyling versterken we elkaar en vullen elkaar naadloos aan. Dat zie je in het resultaat: unieke ervaringen die je verbazen, inspireren en betoveren.

Van styling concept naar visuele beleving

Onze creatieve styling en open mind visie stellen ons in staat om verschillende stijlen te combineren en een vertaalslag te maken van trends en concepten naar visuele belevingen. Wij volgen niet één stijl, maar verschillende stijlen en combineren bijvoorbeeld modern met retro en industrieel met botanisch. Bijna alles kan en veel mag.

Je event beleving zal nooit meer hetzelfde zijn!    

Helga over Mirjam:

Met Mirjam samenwerken is altijd een feestje!

Mirjam heeft een creatieve geest met oog voor styling. Een echte doorzetter. Niets is haar te veel om de klus te klaren en de klant een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Met haar achtergrond als logistiek professional en haar passie als interieurarchitect, heeft Mirjam een unieke combinatie van vaardigheden. Ze heeft haar talenten kunnen ontplooien als eigenaar van een succesvolle strandtent, waar ze haar liefde voor de zee, interieurstyling en gastvrijheid perfect wist te combineren.

Gelukkig bleef het daar niet bij. Na de verkoop van haar strandpaviljoen bundelden we onze krachten in een bedrijf dat droomevents creëert en locaties sfeervol maakt. Twin Engine was geboren!

Wij vullen elkaar perfect aan, hebben aan één woord genoeg en stellen allebei dezelfde hoge eisen aan kwaliteit en professionaliteit. Ik kan met recht zeggen: Twinning is winning!

Mirjam over Helga:

Helga? Een kei in eventstyling en -organisatie!

En een rots in de branding als het gaat om totaalorganisatie van evenementen met een verfrissende creatieve visie op styling.

Organiseren zit in haar bloed, ze heeft oog voor elk detail en is origineel. Vertrouw je jouw evenement aan Helga toe, dan krijg je niet alleen wat je wilt, maar zelfs meer dan dat. Haar jarenlange ervaring in de evenementenbranche en haar professionele logistieke en styling inzichten maken haar de ideale partner voor mij.

Naast passie voor haar werk, zijn liefde voor reizen en het bezoeken van festivals perfecte inspiratiebronnen voor het creëren van de meest onvergetelijke ervaringen. Ik vind het een voorrecht om met Helga te mogen werken.

Ze inspireert mij en ik geniet van haar professionaliteit en tomeloze creativiteit. ‘We zijn een perfect één-tweetje!’

Ervaringen

"Twin engine is een energiek bedrijf gerund door een leuke en gezellige tweeling die vol zit met ideeën om jouw feestje tot een succes te maken. Ze nemen alles uit handen, zodat jij je met je gasten kunt bezighouden ipv continu iedereen te voorzien van hapjes en drankjes. Bij de kennismaking willen ze alles weten over hoe jij het graag wilt en zij vullen het aan met leuke originele ideeën waar je zelf niet op was gekomen! Wij gaan ze zeker weten weer vragen bij een volgend feestje! Dank jullie wel voor onze onvergetelijke avond!🙌🏼"

Astrid van der Zwaan-particulier

"Het creëren van een unieke ervaring, zit hem altijd in de details en niets aan het toeval toelaten..Twin Engine eventstyling toonde zich de gedroomde partner in de aankleding rond de horeca en entree van ONE de Musical in Aalsmeer, seizoen 21/22. Buitengewone, creatieve dames met inzicht en liefde voor het vak. Bedankt!"

Roel Pieters - Producent One, de musical

"Met PD-Reklame werken we al een kleine 10 jaar samen met en voor Twin Engine. In die periode hebben we veel mooie projecten gedaan. Twin Engine is jong, dynamisch, vrolijk en altijd enthousiast. Geen project is dan ook hetzelfde en ze telkens met nieuwe verfrissende ideëen. Ons kantoor is door de Twins gerestyled van saaie vormloze office naar een levendige huiskamerachtige ruimte. Elke dag weer geniet ik van de nieuwe look and feel. Het is dat mijn bed thuis staat anders zou ik zo in mijn kantoor kunnen blijven wonen."

Rene Teunissen-PD-reklame

"Deze energieke dames zorgen voor veel kleur en gezelligheid bij een meeting of event! De snelle communicatie, de leuke ideeën en de toffe uitvoering zorgen voor een feestje op ieder event!"

Lisanne van Dijk- Sportcentrum Papendal

"Met de dames van Twin Engine is het heerlijk samenwerken én met een prachtig resultaat. Voor Centrum Schalkwijk hebben zij kleurrijke decoraties bedacht die het winkelgebied enorm opfleuren. Hier zijn we erg blij mee. Aanrader!"

Janneke Heinen-Centrum Schalkwijk

"Als ik aan Twin Engine denk, denk ik aan ontzorgen. Fantastisch hoe zij door goed te luisteren onze wensen in vervulling hebben laten gaan. Fijne communicatie, goede voorbereiding en betrouwbaar."

Nicole Vlaar-Particulier

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568