Over Ons

De motoren achter Twin Engine, dat zijn wij: Mirjam en Helga van Ewijk.

Sinds het prille stadium van ons ontstaan waren wij 4 handen op 1 buik, daardoor spelen wij naadloos op elkaar in en versterken wij elkaar, en dat zie je in het resultaat.

Wij volgen niet 1 stijl, maar verschillende stijlen en combineren modern met traditioneel, bijna alles kan en veel mag.
Door onze creatieve styling en open mind visie maken wij een vertaalslag van een trend of een concept, naar een visuele beleving.
Je event beleving zal nooit meer hetzelfde zijn.

Ons motto is: Neem niet alles te serieus, maak tijd voor de belangrijke dingen in het leven, bijvoorbeeld….een feestje op zijn tijd.

Wij nemen jullie feest of evenement natuurlijk wel serieus en maken er een ware beleving van, want:

“het is geen feest, als Twin Engine niet is geweest.

Helga over Mirjam:

Mirjam is een echte ondernemer, eentje die durft.

In 2007 gooide ze het roer om. Na een mooie carrière in de logistiek wilde ze wat anders. Ze verhuisde naar Zandvoort en werd daar eigenaar van een succesvol strandpaviljoen.

Tussendoor haalde ze ook nog even haar HBO diploma binnenhuisarchitectuur. Dat wij goed samen kunnen werken, hebben we in de loop der jaren wel gemerkt. Zij hielp mij met mijn evenementen en ik kwam meehelpen in het strandpaviljoen. Altijd gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Mirjam denkt out of the box en niets is haar teveel.

Samen zijn wij een dreamteam en Ik vind het een feest om bij dit team te horen!

Mirjam over Helga:

Helga zit al ruim 25 jaar in het evenementen vak en heeft haar strepen verdiend als totaal organisator van evenementen van idee tot uitvoering en afhandeling. Eerst in loondienst en later als zelfstandig ondernemer.

Zij pakt alles aan en ziet overal mogelijkheden en oplossingen. Als je een evenement in haar handen geeft, dan weet je zeker dat het een succes wordt. Natuurlijk is bij een totaal organisatie ook styling heel belangrijk. Om dit nog professioneler te kunnen aanpakken heeft zij een opleiding voor stylist succesvol afgerond.

Helga inspireert mij en ik vind het echt top om met haar samen te kunnen werken.