One de Musical

themastyling

  • Opdrachtgever: One de Musical, van der Ende studio’s Aalsmeer
  • Aanleiding: totaalbeleving creëren voor bezoekers zodra ze de locatie binnenkomen
  • Opdracht: feel en look van de musical brengen in de restaurants, bars en de foyer van het theater, maken van een social media hoek
  • Grootte locatie: circa 3000 m2
  • Soort aanbod: thema styling, eventstyling

Verdwijnen in een andere wereld

Als je binnenkomt via de draaideuren van de oude van der Ende studio’s in Aalsmeer, kom je meteen in een andere wereld.

Liefde op z’n Egyptisch!

Je hebt kaartjes gekocht voor je vriendin voor Valentijnsdag. Je vond dat wel toepasselijk. De musical vertelt een liefdesverhaal in het oude Egypte. Je hebt gelezen dat de theaterzaal helemaal voorzien is van led schermen die het decor weergeven. Vanaf je stoel lijkt het alsof je in het decor zit. Alles is heel kleurrijk en magisch, bijna betoverend.

Look en feel met gouden randje

Bij binnenkomst zie je dat ook de foyer, de barren en het restaurant de sfeer van de musical uitstralen. Op verschillende plaatsen hangen grote driedimensionale gouden harten. In de pianobar staat een gouden piano met een groot draaiend gouden hart erop. Bij de ingang van het restaurant staan twee grote sphinxen aan weerszijden van de deur.

Als je verder loopt, zie je een podium met daarachter een grote afbeelding van de kaart van het oude Egypte waar het verhaal zich afspeelt. Na afloop is dit de plek waar je de acteurs kunt ontmoeten.

Custom made photo booth als stemmingmaker!

Een stukje verder staat een uitbundige Egyptische troon op een gouden podium met knal     roze loper. De troon heeft als leuning een groot hart en is ook geflankeerd door twee grote sphinxen. Je gaat er met je vriendin zitten en maakt een selfie. Leuk voor straks op Social Media.

Al voordat je in de theaterzaal bent, kom je helemaal in de look en feel van de musical. Hoe gaaf is dat?

Styling verrijkt de beleving

One de musical was het levenswerk van onze opdrachtgever. Hij heeft het verhaal geschreven en geproduceerd en koos Twin Engine om de beleving met styling compleet te maken. Wij vonden het een enorme eer om hieraan te mogen meewerken.

Welke unieke ervaring geef jij jouw gasten?

Met decoratie en aankleding creëer je een extra dimensie aan een evenement. Dat geldt niet alleen voor een musical als deze, maar ook voor bedrijfsfeesten of bedrijfslocaties waar je je gasten met passende styling in de juiste stemming wilt brengen. Deze kan subtiel, uitbundig, stijlvol of ongedwongen zijn. Wat kies jij? Wij maken jouw droomevent  waar!

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568