Milieu Service Nederland

eventorganisatie

  • Opdrachtgever: Milieu Service Nederland (MSN), Diemen
  • Aanleiding: meerdere redenen voor een feest: nieuwe bedrijfshal, fusie, verhuizing
  • Opdracht: Totaal organisatie van het evenement met als thema: Herfst
  • Aantal personen: 160
  • Grootte locatie: Circa 3000 m2
  • Soort aanbod: event organisatie, eventstyling

Van inspiratie tot realisatie

Voor Milieu Service Nederland uit Diemen mochten wij een bedrijfsfeest voor 160 personen      organiseren. Er waren meerdere redenen waarom er feest gevierd moest worden: een nieuwe bedrijfshal, een fusie en een verhuizing.

Fullservice event

Omdat dit alles zich afspeelde in de herfst, kozen we ervoor om een herfstfestival te organiseren. Milieu Service Nederland heeft de hele organisatie van begin tot eind aan ons uitbesteed. We hebben zelfs de uitnodigingen gemaakt.

Totale herfstsfeer

De ontvangst was in het kantoorpand. Langs de balie met mooie herfst decoratie kwam je in de kantine terecht. Alles ademde herfst, van het indrukwekkende taartenbuffet, de lampen gemaakt van mos bij het buffet, tot de decoraties op de tafels.

Entertainment voor nog feestelijker tintje

We trapte af met een welkomstwoord en een stuk taart. Daarna begeleidde de zingende butler je via de route met brandende fakkels en gekleurde regenlaarzen naar de nieuwe bedrijfshal.Het regenachtige weer was niet echt besteld, maar paste wel bij de herfst sfeer. Eenmaal binnen was het droog en behaaglijk en liep je via een pad met kleurige paraplu’s en lantaarns het herfstfestival terrein op.

Indoor foodtruckfestival met vinylsound

Er waren gezellige zitjes en loungehoekjes en verschillende foodtrucks met de lekkerste gerechten. Bij de micro brouwerij kon je naast een lekker biertje ook uitleg krijgen over het bier.

Vanuit een vintage bus werden vinylplaten gedraaid om de sfeer te verhogen. En mocht je even willen relaxen, dan was er een massagestoel waar je door kundige handen festival ready werd gemaakt.

Feest voor groot en klein

Sloffend door de herfstbladeren over het festivalterrein, liep je naar de ruimte ernaast waar allerlei leuke activiteiten plaatsvonden. Er was zelfs een aparte tent met allerlei leuke kinderactiviteiten. Iedereen had een geweldige tijd die dag en wij vonden het geweldig dat we daar aan bij mochten dragen.

Twin Engine: full service evenementenbureau

verwarming of waterpunten? Of de juiste vergunning en verzekeringen? Twin Engine regelt het allemaal. En wat helemaal leuk is, we ruimen alles naderhand weer op!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568