Howden Thomassen Compressors

eventorganisatie

  • Opdrachtgever: Howden Thomassen Compressors, Rheden
  • Aanleiding: diverse evenementen; personeelslunch, open dagen, productpresentaties, management bijeenkomsten, meerdaagse evenementen
  • Opdracht: eventmanagement en styling van alle evenementen die georganiseerd worden op de bedrijfslocatie of daarbuiten
  • Soort aanbod: event organisatie, eventstyling
  • Aantal personen: variërend van 45 tot 1000 personen.

From Howden, with love

Je bent vanochtend op tijd je bed uitgerold om naar je werk te gaan. Je werkt bij een heel leuk bedrijf en hebt een toffe baan, dus kost het je geen moeite om dat te doen. Deze ochtend is anders dan anders. Er is al flink wat reuring wanneer je het terrein in Rheden op rijdt.

Op het grasveld voor het gebouw wordt er druk gesjouwd met stoelen en tafels. Bloemen, kleden en andere decoratiematerialen liggen klaar om gebruikt te worden. Achter je komt een foodtruck het terrein oprijden.

Vandaag is het feest!

Dan weet je het weer; vandaag zet jouw werkgever jou en je collega’s in het zonnetje. Als blijk van waardering voor jullie inzet is er vanmiddag een mooi aangeklede lunch op het grasveld in de vorm van een foodtruck festival. Samen met 200 tot 300 collega’s ga je daar van genieten.

Event planning voor het hele jaar

Regelmatig organiseert Howden, je werkgever, iets leuks voor haar personeel of voor haar klanten. Soms is dat een heerlijke lunch buiten op het grasveld of in een bedrijfshal. Dan weer zijn het familiedagen met wel 1000 bezoekers, leuke activiteiten en lekker eten. En soms ook een luxe management lunch voor 45 gasten met creatieve styling in de bedrijfshal tussen de machines.

Elk event een andere sfeer

Altijd is het mooi aangekleed en wordt je verrast omdat het iedere keer toch weer anders is. Je verheugt je nu al op de lunch van vandaag!

Wij van Twin Engine verheugen ons ook altijd op de evenementen bij Howden.

Een jaar vol evenementen? Twin Engine regelt het voor je!

Voor dit leuke bedrijf organiseren we alle events, van idee tot realisatie en natuurlijk met een perfecte styling als finishing touch.

Meer weten over structurele samenwerking?

Wil jij jouw personeel en klanten ook regelmatig verwennen en je events met een gerust hart uitbesteden?

Terwijl jij van een leuke inspirerende dag geniet, zetten wij alle puntjes voor jouw droomevent op de i.

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568