Feelathomechallenge

Kan jouw thuiswerkplek wel een oppepper gebruiken?

Feelathomechallenge

Noodgedwongen zijn velen van ons gebonden aan huis. Thuis wordt niet alleen gewoond, maar ook gewerkt, gespeeld en gesport.

Daarom hebben wij iets leuks bedacht: de Feelathomechallenge

Stuur ons foto’s van je thuiswerkplek met daarbij je pijnpunten en wie weet ben jij de volgende die we helpen je thuiswerkplek te pimpen.

Wij maken dan voor jou een styling advies met een aantal bruikbare tips die je makkelijk en snel kunt doorvoeren. Binnen no time heb jij een veel fijnere plek gecreeerd om te werken en te wonen.

Iedere week kiezen wij uit de aanvragen 1 gelukkige die we gaan helpen.

Laat hier je gegevens achter. Wanneer jij bent geselecteerd, zullen we je per email berichten en voor je aan de slag gaan. 

Nu met de #feelathomechallenge van Mirjam van Ewijk en Helga Groen ben ik ook weer happy met mijn woonkamer en keuken. En nogmaals bedankt dames, echt fijn. Dankbaar 🙏🏼 dat ik heb meegedaan.
Wauw!! Thanks Mirjam daar kan ik echt wat mee! Je begrijpt al helemaal wat bij mij past 😊 de hangende planten aan de stok vind ik echt geweldig!! Dat ga ik doen!! En foto’s van m’n kids zijn inderdaad heel belangrijk!! Dank je wel 🙏 hier kan ik mee verder! Echt originele ideeën die bij mij passen! Leuk en vooral ook knap gedaan 💪🙏💚🌱
Oh wat heb je me blij gemaakt Mirjam! Het ziet er zo mooi uit en ook best gemakkelijk te doen. Dan heb ik echt mijn eigen ruimte. Dank je wel voor je prachtige ideeën en goede smaak!