Bedankt voor jouw aanvraag

Speciaal voor jou hebben we een super mooie aanbieding om jou sfeermetamorfose tot een succes te maken:

Een telefonisch consult met een van de Twins voor slechts €27 

De normale prijs is €77, je krijgt dus maar liefst €50 korting!

interieur styling
kantoor inrichting

Sfeermetamorfose consult

Met ons sfeermetamorfose stappenplan kom je een heel eind om je evenement of je bedrijfslocatie in de juiste sfeer te brengen.

Vindt je het leuk om dit zelf te doen, maar mis je nog wat inspiratie of expertise. Dan is een adviesgesprek met ons een stap in de goede richting.

In het gesprek van ongeveer 30 minuten kun je alles vragen en denken we graag met je mee zodat je aan het eind van het gesprek handvaten hebt om zelfstandig verder te gaan.

Wij hebben de prijs tijdelijk voor je verlaagd, al voor €27 (excl btw) kun je een consult bij ons boeken. 

Dus twijfel niet, maar vraag nu een consult bij ons aan!

Twin Engine is voor Papendal een fijne partner voor decoratie, aankleding en visuals. Creatief, betrouwbaar en flexibel. Helga en Mirjam denken mee en doen wat ze beloven. Zelfs wanneer situaties bijzonder zijn en vragen om een groot aanpassingsvermogen.
Vanuit mijn werk bij Europarcs heb ik samen met twin engine gewerkt. Zowel met Mirjam als haar zus Helga. Denk hierbij aan het verzorgen van openingsfeesten van nieuwe parken en faciliteiten of open dagen. Hierbij gebruiken ze veel creativiteit, veel energie en een goede dosis humor. Ook bedenken ze veel praktische oplossingen en kijken ze goed naar het beschikbare budget. Ten slotte wordt je volledig ontzorgd
Giel Hendrikx
Facilitair Manager at Europarcs