Aanbod

Twin Engine biedt een groot scala aan diensten die we grofweg in drie categorieën kunnen indelen te weten: eventstyling, thema- en sfeerstyling en eventdesign en organisatie. Wil je meer informatie over een bepaalde dienst, klik dan op de link achter de dienst.

Eventstyling

Stylingconcept op maat

Thema- en sfeerstyling

Sfeer en uitstraling op bestelling

Eventdesign en organisatie

One-stop oplossing voor jouw event

Werkwijze

Persoonlijk contact en moodboard met sfeerimpressie

Eventstyling

Twin Engine begrijpt het belang van een goede eerste indruk als geen ander. Daarom bieden wij professionele eventstyling. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, productpresentatie, personeelsfeest, beurs of verkoop evenement, met onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw gasten zich welkom voelen vanaf het moment van binnenkomst.

Stylingconcept gericht op jouw merk

Effectieve styling vraagt om meer dan alleen een paar slingers ophangen. Wij creëren een op maat gemaakt stylingconcept dat past bij jouw merk en de gewenste sfeer met oog voor het kleinste detail. Moeilijke of grote locatie? Geen probleem, wij houden van uitdagingen! Laat je inspireren door onze uitgebreide portfolio.

Meer weten?

Maak een afspraak en ontdek wat wij in huis hebben.

Thema- en sfeerstyling

Thema- en sfeerstyling verwijzen naar de kunst van het creëren van een specifieke ambiance en uitstraling in een ruimte. Het draait om het kiezen van de juiste kleuren, texturen, decoraties en verlichting om een bepaalde stemming of emotie over te brengen. Bij Twin Engine nemen we de tijd om te begrijpen welke sfeer jij wilt creëren en uitstralen.

Welke sfeer wil jij?

Een warm en gezellig interieur voor een boetiekhotel? Een moderne en minimalistische uitstraling of juist een warme creatieve ambiance voor een kantoorruimte? Een speelse en kleurrijke setting voor een kinderdagverblijf? Samen met jou brengen we je visie tot leven door een unieke sfeer te creëren die past bij jouw behoeften en doelstellingen.

Seizoenstyling: een meeslepende ervaring voor bewoner of bezoeker

Seizoenstyling omvat het decoreren en inrichten van een ruimte met elementen, kleuren en accessoires die passen bij de verschillende seizoenen of feestdagen. Geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes, zoals winkels, restaurants en kantoren. Het doel: door sfeer en het gevoel van elk seizoen te weerspiegelen in een ruimte, ervaren bezoekers een gevoel van verbondenheid en herkenning.

Toe aan een nieuwe sfeer?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

Eventdesign & organisatie

Uit ervaring weten wij dat de organisatie van een succesvol evenement een complexe en tijdrovende taak is. Wij nemen graag de volledige verantwoordelijkheid van je over. Zo kun jij je concentreren op wat je het liefste doet tijdens het evenement:  je boodschap overbrengen en… genieten.

One-stop oplossing voor jouw event

Met ons ervaren team van eventdesigners en organisatoren bieden wij een one-stop oplossing voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een conferentie, productlancering, galadiner of jubileumviering, wij regelen alles van planning en logistiek tot locatie, thema, entertainment en catering.

Meer informatie of een offerte?

Laat Twin Engine jouw volgende evenement tot leven brengen – neem vandaag nog contact met ons op! Jouw eventbeleving zal nooit meer hetzelfde zijn.

Contact opnemen

Over ons

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

Twin Engine

info@twinengine.nl

Mirjam 06 241 66 732

Helga 06 338 23 568